Stappen popronde-logo-zwart

Geschreven op 7 oktober, 2014 | door redactie

1

16 oktober Popronde 2014 Utrecht

16 oktober is het alweer tijd voor een nieuwe Popronde in Utrecht en ook deze keer is er te veel keuze om alles te kunnen zien. Gaan we voor de harde punk of de singer-songwriters. Twee routes met tips! Een voor de bandjes liefhebber en een voor de mensen die meer van de eenlingen zijn.

Bandjes Route

20:00 – Call it Off – Stadsgenoot
Heel even nostalgie opdoen. Call it Off uit Eindhoven is gewoon een three-chord pop-punk band die gelijk doet denken aan Sum41, Green Day en Blink-182.

 

21:15 – The Cannonball Johnsons – De Stad
Mandoline, banjo, gitaar, akoestische bas, mondharmonica, accordeon en gaan! Opzwepende folkmuziek die eerder al op o.a. het bevrijdingsfestival van Rotterdam, Pijnackerplein Bluegrass festival en Zwarte Cross te vinden was.

 

22:00 – Feather & The White – Willem Slok
Geen band maar een duo. Een duo die telt als band! Bluesy rock ‘n roll gemengd met country en folk zorgt ervoor dat die voor dat die voetjes van de vloer komen.

 

22:15 – Apneu – Stathe
Natuurlijk niet te redden in deze route, maar toch zetten we Apneu erbij. Druistige popliedjes die vaak in twee minuten voorbijdenderen. De begin bij Subroutine verschenen LP Hard Feelings was Album van de Week bij 3voor12 en kreeg vier sterren in de Volkskrant. ‘Fel, opzwepend, puntig, vrolijk en voorzien van humoristische teksten over meisjes. Kortom: pop-perfectie” – OOR

 

 

23:00 – The Black Cult – EKKO
Jonge jongens met garage muziek! Fuzz-pedals natuurlijk aanwezig. Perfect om de bandjes popronde mee af te sluiten!

 

 

De Singer-Songwriter route

20:00 – REINDIER – Coffee Company
Melancholische zang, experimentele instrumenten en confronterende teksten. Niet de standaard singer-songwriter die je elke dag zou tegenkomen.

 

21:30 – Eveline Vroonland – Hofman
Bezieling, eenvoud, authenticiteit. Dat zijn de eerste woorden die je te binnen schieten als je naar Eveline Vroonland luistert. Haar songs schrijft ze zelf. Niet op gitaar of piano, maar met een loopstation. Hierdoor en door haar karakteristieke zangstem ontstaat het eigen geluid dat Eveline kenmerkt. 

 

22:00 – Cas Ronkers – De Rat
3FM serious talent in 2013 en al een hele lijst van optredens achter de rug. In 2014 deed hij mee met het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

 

 

Alle locaties met de acts zijn hieronder in het kaartje te vinden en voor een lijst kijk je op www.popronde.nl.

 

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief