Stappen 10672191_1483036058632176_2299953951916936091_n

Geschreven op 8 oktober, 2014 | door redactie

1

Vrijdag eerste showcase van BAKON

Het nieuwe boekingskantoor BAKON stelt aankomende vrijdag haar artiesten voor aan het grote publiek. Club Poema staat dan helemaal in het teken van BAKON.

Met een uiteenlopende line-up laat BAKON tijdens hun eerste showcase zien dat de muzikaliteit bij hun roster niet ver te zoeken is. De opening is dan ook meteen niet mis: Een diepe inkomende openingsset van Dermann gecombineerd met live percussie van Isaï Reiziger. Samen zullen ze het publiek opzwepen en klaar maken voor de avond.

Vervolgens volgt een set van de veelbelovende Blanko, ook ondersteund door de energieke percussionist Isaï Reiziger. Een gouden combinatie die met een dynamische sound zal zorgen dat de avond naar een hoger niveau wordt getild.

De muzikale Arno Motz zal met zijn live act het publiek mee op reis nemen. Een veelzijdige jongen die zijn creativiteit graag loslaat op verschillende instrumenten. Met zijn melodieuze techno en underground house zullen de aanwezigen in de Poema niet stil blijven staan.

De avond wordt met een flinke dosis beats en heerlijke techno voortgezet door Vulto; een goede aanwinst voor BAKON die tijdens de showcase van zijn talent niets te raden over zal laten.

Derek Zwarts is de nieuwste aanwinst van BAKON en is afgelopen week als mystery dj aangekondigd in het evenement. Aan hem de eer om met een signature techno set de avond af te sluiten.

De voorverkoop is reeds gestart. Voor maar €4,50 kun je op 10 oktober van de eerste editie van deze BAKON showcase genieten.

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief