Geschreven op 13 oktober, 2014 | door redactie

Knalland Junior: Vrede

Knalland lanceert samen met haar nieuwste videoclip een educatief programma voor basisscholen uit de wijk Kanaleneiland. Het project heeft als thema ‘Vreedzame Helden’ en laat kinderen nadenken over vrede en tolerantie in hun wijk. Het project zal lopen van 9 oktober tot en met 20 november en is ontwikkeld door Knalland met behulp van creatieve ondernemers. De thematiek ligt in het verlengde van het landelijke programma ‘De Vreedzame Wijk’, waarvan het nummer ‘Vrede’ nu dan ook het themanummer is. Het lied wordt uitgevoerd door de Utrechtse singer-songwriter Marlon Penn en werd door zijn vader in de jaren ’70 geschreven.

Voor meer informatie over het project Knalland Junior kijk je op de site van Knalland.

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief