Stappen emil2

Geschreven op 14 oktober, 2014 | door redactie

0

Emil Landman bij een nieuwe editie van Het Werfkelder Concert

Kargadoor – 20:15 – 26 oktober – 7,50 euro

Even iets anders op de zondagavond? 26 oktober is er weer een nieuwe editie van Het Werfkelder Concert met deze keer niemand minder dan Emil Landman versterkt met band. Begin oktober verscheen zijn debuutalbum Colours And Their Things met onder andere het catchy nummer Goodnight, New Orleans. Met dit album stond hij al bij DWDD, Giel en werd Emil verkozen tot 3FM Serous Talent.

 

Het Werfkelder Concert staat voor (semi-)onversterkte optredens van talentvolle, eigenzinnige muzikanten. Eerder stonden onder andere Case Mayfield en Renee van Bavel bij het terugkerende concept van Maarten Dallinga. Kaarten zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar hetwerfkelderconcert@gmail.com of te koop aan de deur als er nog plek is. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebook pagina van Het Werfkelder Concert.

 

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief