Stappen lightwires006

Geschreven op 15 oktober, 2014 | door redactie

2

Twee releases op een avond: Lightwires en Woods on Fire

EKKO – 20:30 – 14 november – 8 euro

Twee bands die beiden op dezelfde avond in EKKO hun album releasen. 14 november doen de bands Lightwires en Woods on Fire dat.

Woods on Fire zagen we al vaker langskomen bij verschillende wedstrijden als Clash of the Titans en Utrecht Popprijs. De 5-koppige band laat zich beïnvloeden door noise, postrock, pop, IDM en shoegaze en wist de plaat deels te financieren met een succesvol Voordekunst project. Nu is hij dan eindelijk klaar om aan de wereld te laten zien!

Lightwires bracht eind 2008 de EP Last Night Electric uit die meteen te luisteren was op de luisterpaal van 3voor12. Sinds de EP is er een hoop veranderd; een aantal tragische gebeurtenissen deden zich voor, die hun weerklank vinden in een nieuwe plaat: Modern Memory. Geen zelfmedelijden, maar ongeloof, reflectie en vachtlust. Het maken van het album heeft de band dichter bij elkaar gebracht, wat ook op het podium vertaalt wordt in een liveshow alsof hun leven er vanaf hangt. Wij zijn in ieder geval benieuwd!


Voor meer informatie en updates kijk je bij het Facebook event.

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief