Stappen Poppenkast Halloween

Geschreven op 28 oktober, 2014 | door redactie

3

Halloween: Creepy Circus

30 oktober – Hofman – 5 euro (aan de deur)

Poppenkast is de nieuwe avond van Hofman Cafe met aankomende donderdag de eerste betaalde editie. Een keer per maand pakt Poppenkast uit met een XXL editie met deze keer Creepy Circus. Het Halloween feestje georganiseerd door de jongens van Dakloos die vorig jaar rond deze tijd al te vinden waren in ACU.

Ballonnen, clowns, creepy circus critters, gruwelijke horror visuals, lachspiegels en spooky live-art zetten de sfeer. Natuurlijk is er een breed scala aan (circus)artiesten opgetrommeld die je tot in het holst van de nacht van beats zullen voorzien. Wendel Sield, Stuurloos, Sunshine Reggie (Poppenkast resident) leveren House, Tech, Deep, Funk en Acid, en natuurlijk zal het DJ-team van Dakloos aanwezig zijn. Dus trek je freaky kloffie aan!

Wil jij gratis naar binnen? Dakloos geeft 3×2 kaarten weg als je via de Dakloos pagina je meest originele Creepy Circus Halloween outfit stuurt. De winnaars worden op 29 oktober om 11:11 bekend gemaakt.

 

 

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief