Stappen 1796926_813808555338300_8911151218052317135_o

Geschreven op 30 oktober, 2014 | door redactie

2

Halloween 2014: De feestjes

Halloween! Je kent het wel: dat feestje waar je verkleed jezelf bezat in een konijnenpak. Het keltisch oudejaarsavond feest is tegenwoordig synoniem aan pompoenen en verkleedfeestjes. We keken eens wat er rond 31 oktober te doen is in de stad met het thema Halloween.

Poppenkast XXL – Creepy Circus
30 oktober 23:00 – Hofman – 5 euro
Ballonnen, clowns, creepy circus critters, gruwelijke horror visuals, lachspiegels en spooky live-art zetten de sfeer. Natuurlijk is er een breed scala aan (circus)artiesten opgetrommeld die je tot in het holst van de nacht van beats zullen voorzien. Wendel Sield, Stuurloos, Sunshine Reggie (Poppenkast resident) leveren House, Tech, Deep, Funk en Acid, en natuurlijk zal het DJ-team van Dakloos aanwezig zijn. Dus trek je freaky kloffie aan! Van te voren kun je om 21:30 al live muziek in Hofman meemaken met Staatseinde.

Samhain
31 oktober 20:00 – ACU – 3 euro
Samhain is de voorloper van Halloween (dat een samenvoeging is van allerheiligen en samhain). In ACU dus de keltische versie van Halloween waarbij je verkleed verwacht wordt! Dan kost een kaartje namelijk maar 1 euro en krijg je een verrassing.

Psychobilly Halloween
31 oktober 21:00 – db’s – 10 euro
Zombie-films, live muziek met The Quakes (USA), Baby Face Nelson, Tumblin’ Go Go’s, Slapback Johnny en resident DJ HUGO. The Quakes geven de enige Nederlandse show van de tour tijdens deze avond!

Night of the Freaks
31 oktober 22:00 – EKKO – 10 euro
Net als vorig jaar een samenwerking met The Village Coffee & Music een editie van Night of the Freaks. Muziek van o.a. DJ Tommi & The Ring Twins en DJ Bloody Mary. Zorg ervoor dat je verkleed komt, want zonder outfit kom je gewoonweg niet naar binnen. Een kaartje van te voren kopen is verstandig, want vorig jaar was het helemaal uitverkocht.

Halloween at Stairway
1 november 22:00 – Stairway to Heaven – gratis
Gratis avondje dansen op de muziek gedraaid door DJ Schieveen en DJ Fikse Kater!

Red Cup Party: Halloween
1 november 23:00 – TivoliVredenburg: Ronda – 8 euro
De Red Cup Parties zijn bij de meeste wel bekend, maar speciaal voor Halloween bouwen ze de zaal om naar een echte House of Horror. Daarnaast is er een kleine silent disco area “om je oren te laten bloeden door de zoemende bassen van de dj.” Als je aanwezig staat bij het facebookevenement betaal je maar 5 euro aan de kassa!

Vage Noten Halloween
1 november 23:00 – Poema – 12 euro
Techno, donger, spinnen, skeletten, harde bass, spoken en lasers. Met een duistere line-up brengt Vage Noten 3 mystery guests die B2B2B in de Poema gaan draaien. Daarnaast Rachelle Grooten, Bosman, Stratum en Mitch de Klein. Early Birds kosten 9,50.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief