Stappen hal16

Geschreven op 4 november, 2014 | door redactie

0

Dansen voor HAL16 met een massive line-up

31 oktober stond HAL16 voor de rechter en kreeg te horen dat ze mogelijk moet stoppen met feestjes geven als de betalingsachterstand aan STW van ongeveer 80.000 euro (volgens DUIC) niet betaald wordt. Over ongeveer anderhalve week doet de rechter hierover uitspraak, maar de organisatie van HAL16 wil koste wat kost voorkomen dat ze ook daadwerkelijk uit het pand worden gezet. Een uitleg van de organisatie vind je HIER. Daarom, onder andere, aanstaande vrijdag (7 november) een feestje: Dans voor HAL16

Zoveel mogelijk DJ’s, organisatoren, kunstcollectieven, theatermakers en andere partijen die ooit betrokken zijn bij HAL16 zijn gevraagd om deze avond in te vullen. De opbrengsten van de avond moeten er deels voor zorgen dat ze op deze plek kunnen blijven en door kunnen gaan met het organiseren van culturele activiteiten. De avond begint om 20:00, er is eten, en eindigt in de vroege morgen om 6:00. Kaarten kosten 15 euro en zijn samen met updates te krijgen via het facebookevenement.

De line-up:

Dans
Nuno Dos Santos
Abstract Division
SHMLSS
Prunk
Pony
Wouter
Tettero
Erik Heijting
Paul Hazendonk & Obical
MVDL
Florisz Janvier & Dennis Williams
Rachelle Grooten
Larry de Kat
Firdjel Medar
Aurelio Iuliano
Mystery Guest

Hiphop
Dr. Moon
Diggy Dex
Spacekees
Kleine Jay
Fotosynthese
Timmietex
Maask

Los
Singlefeestje
Wat als het leven een R&B clip was

Spoken Word
Chris Meezy
Sabina Lukovic
Tim Lenders

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief