Geschreven op 9 november, 2014 | door Geert

Verenigde Stathe Sessies: Too Tangled – Silence

Verenigde Stathe Sessies? Muziekliefhebbers moeten elkaar versterken en daarom hebben wij onze krachten verenigd en nemen wij akoestische songs op vanuit Stathe in een intieme setting, genaamd de Verenigde Stathe Sessies.

Deze keer hadden we het genoegen om onder andere het nummer Silence op te nemen met Too Tangled die vanuit België naar Stathe waren gekomen voor een intieme sessie. Too Tangled bestaat uit Roeland Vandemoortele (Vocalen, Gitaar, Drumbeats) en Eva Buytaert (Vocalen, Viool, Keys) en werd 5 jaar geleden opgericht. Voor meer informatie over de band kijk je op www.tootangled.be.

Film & Edit: Jeroen Soeterik & Geert Verhoeff
Audio: Robin Rump

Foto’s van het concert dat ze daarna gaven vind je hieronder:

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief