Geschreven op 12 november, 2014 | door redactie

inlakech – Bare

Op Facebook staat dat de band uit Tilburg komt, maar ons is ingefluisterd dat de drummer Barry Meulenbroek een rasechte Utrechter is. Hoe kunnen we deze mooie video dan niet plaatsen op Staplab. In januari komt de EP ‘Elephants’ in eigen beheer uit die opgenomen is in de Mailman Studio van Martijn Groeneveld in Utrecht. Natuurlijk komen ze met de EP ook langs Utrecht!

inlakech is een vijfkoppige formatie van getalenteerde muzikanten rondom zangeres en songwriter Nienke Lohuis. Zij is de vaandeldrager die op haar eigen aanstekelijke wijze en met duidelijke noodzaak haar verhaal verteld. De muziek wordt geboren uit een zeldzame chemie tussen de muzikanten, dit zie en hoor je terug. Het is meteen duidelijk: deze muziek wil de wereld in.

Voor meer informatie over de band en updates: www.facebook.com/lakechmusic
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief