Stappen poster 15 nov

Geschreven op 12 november, 2014 | door redactie

2

Tweede editie 9 Meter Sessies met Lucy Paul en Noam Vazana

Zaterdag 15 november 19:30 of 20:00 – Kargadoor – 3 of 5 euro – LINK

“Mensen die van mijn muziek genieten, dat is het mooiste wat er is. Ik leg veel gevoel in mijn nummers, ik denk lang na over de teksten die ik schrijf. Ik wil een verhaal vertellen, maar toch wil ik dat mensen er hun eigen beeld bij krijgen.” – Lucy Paul.

Na een geslaagde eerste editie van 9 Meter Sessies is het aankomende zaterdag tijd voor een tweede editie in de Kargadoor met Lucy Paul en Noam Vazana. 9 Meter Sessies staat voor een intieme avond waarbij er van te voren voor een select publiek toegang is tot de opnames van de artiesten. Wil je hierbij zijn? Zorg ervoor dat je op tijd bent want de muziek wordt liever niet door deuren ontbroken. De avond wordt georganiseerd door studenten van de HKU faculteit Kunst en Economie.

Lucy Paul heeft op twintigjarige leeftijd haar eigen backingband en een scala aan zelfgeschreven nummers in de genres pop, country en folk. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. John Mayer en Amy MacDonald. Dit jaar neemt ze deel aan de popronde.

 

De muziek van de Israëlische Noam Vazana kan beschreven worden als symfonische pop. Ze schrijft ‘spiking piano’ gedreven liedjes met klassieke invloeden en jazz trombone solo’s. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Neil Young en Kate Bush. In haar nieuwe album Love Migration beschrijft Noam haar ervaringen als immigrant in Europa. Ze neemt de luisteraar mee op haar zoektocht naar een gevoel van thuis. Verder was ze te zien op Jazzhead Skoda Club Night en kwam ze tot de kwart finale van de Grote Prijs van Nederland.

 

Bij de eerste editie werden er opnames gemaakt van Zac Chapman en Aidan die je hieronder kan terugluisteren.

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief