Ander Nieuws Novack-Pressphoto-small-RGB

Geschreven op 19 november, 2014 | door redactie

1

Laatste optreden Novack op 30 november

Vandaag maakte Novack op Facebook bekend te stoppen met de band. Het laatste optreden zal 30 november plaatsvinden tijdens de presentatie van het fotoboek [on]zichtbaar in Utrecht. Als cadeau geven ze tijdens dit optreden 50 LP’s weg waarvoor je een coupon op de site kan downloaden.


In 2011 debuteerde band met het album Sequences & Stills en deelde band het podium met onder andere Moss, Tame Impala en Alamo Race Track. Daarnaast waren ze live te zien bij bijvoorbeeld DWDD. In april van dit jaar was er dan het tweede album Arrivals gepresenteerd werd in de Spiegelbar. Tevens de laatste plaat. Op 3voor12/Utrecht laat Wubbo Siegers weten: “Een aantal van ons maakt al bijna vijftien jaar met veel plezier muziek met elkaar, in Novack en daarvoor al in de band Vladimir. We zijn op een punt aangekomen dat het tijd is voor nieuwe dingen. Daarom hebben we samen besloten te stoppen met Novack.” Lees het hele interview HIER terug.

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief