Stappen vuurwerk470_stock.xchng

Geschreven op 1 december, 2014 | door redactie

25

Oud & Nieuw 2014-2015: De Feestjes

>> LET OP! Dit is het overzicht van vorig jaar. Ben je op zoek naar de feestjes voor oud&nieuw 2015-2016? Klik dan hier. <<<

 

Oud en nieuw! Het is weer bijna zover en we keken eens welke feestjes er allemaal in Utrecht te vinden zijn, want bij veel zal de kaartverkoop hard gaan lopen. Missen we een feestje? Stuur ons dan een berichtje en we voegen het aan de lijst toe.

Blackbox Live – LINK
NUtrecht – 00:30 – 25 euro
Elektronische muziek, maar dan live elektronische muziek met Johannes Brecht, Falco Benz, Tripeo, Cosmic Force, Pitto, Mattheis, 030303 Band, Noodlebar feat Das Ding, Mono-Poly, Falafelbiels & Allert. De hele nacht is ook het naastgelegen restaurant MAAL TIEN geopend voor de hapjes!

NYE Festival: Zer00’s Heroes, Joost van Bellen, SHMLSS, Supernatural, en vele anderen! – LINK (UITVERKOCHT)
Ronda, Pandora en Cloud Nine van TivoliVredenburg – 22:30 – 25 euro
De eerste jaarwisseling van TivoliVredenburg en dat pakken ze gelijk aan met een knalfeest. Om 12 uur kun vanaf het plein op de zesde verdieping het vuurwerk van Utrecht bekijken waarna het hele pand los gaat op verschillende muziekstijlen. Je kunt voor deze nacht ook een groepsticket (4 personen) van 99 euro kopen waarbij je een fles prosecco en vier glazen krijgt.

NYE: Lean Back – LINK
Tivoli de Helling – 00:15 – 20 euro
De hiphopavond van Utrecht organiseert dit jaar het oud-en-nieuwfeest in Tivoli de Helling met de beste hiphop van de afgelopen dertig jaar. Onder de aanwezigen DJ Prime (de oprichter van Encore), Mario Nawaz, residents Sands & Urbs en Propo’ 88 (Da Shogunz).

POEMA NYE – LINK (UITVERKOCHT)
Club Poema – 22:00 – 19,50 (normale tickets vvk)
Uit de UK is Audiojack over gevlogen om samen met Boris Werner, Wouter de Moor (die al meer dan 50 shows in 10 jaar in de Poema heeft gedaan) en F the Funk. De eerste uren van 2015 zullen natuurlijk gevuld worden door Audiojack.

Een Zware Dobber – LINK
Op een boot – 22:00 of 1.00 – 30 euro
Elk jaar staat Een Zware Dobber natuurlijk op de lijst van Oud & Nieuw feestjes. We kunnen ons namelijk niet herinneren wanneer het niet uitverkocht was. House, Techno, live muzikante, chillout ruim, 600 man op een schip en vers gebakken hamburgers. Op de line-up staan onder andere Egbert, Paul Hazendonk en Mitch De Klein.

The Empire – LINK
Stairway to Heaven – 23:00 – 20 euro
The Empire is een party concept met alles erop en eraan. Urban Lifestyle, Art & Design, muziek en entertainment komen samen om de jaarwisseling te vieren. Naast lasers kun je ook met “The Empire-dollars” een gokje wagen bij het casino gedeelte. De deuren gaan om 23.00 open en muziek met o.a. DJ WaxFiend (Encore Amsterdam), Smash & Aries (Urban Elite), Pulse the Kid (Candyshop) en meer!

KrancK Oud & Nieuw Special – LINK (UITVERKOCHT)
Club Lux – 22:30 – 17,50
Drie headliners en een rits aan Utrechtse helden die de nacht bij KrancK gaan vullen. Met Melon (Trouw), Musclefarm (Studio80 en Avant Garde) en Dermann (Avant Garde, Bakon, Kranck en Bosse).

Stars Gala – LINK (UITVERKOCHT)
Winkel van Sinkel – 22:00 – 42,50 (deur)
Het nieuwe jaar ingaan met stijl. In pak of in gala jurk dansen en drinken bij een van de drie areas. Alle areas hebben een eigen sfeer, thema en muziek dus als de een niet bevalt hobbel je naar de volgende.

In Alle Stathe: New Year’s Eve – LINK (UITVERKOCHT)
Stathe – 23:00 – 15 euro (early bird) daarna 20 euro
Van 23:00 tot vroeg in de ochtend (6 uur wel te verstaan) is het feest in Stathe met DJ’s Tommy & DNNS. Deze nacht is bier en fris 2 euro en wijntjes zijn te krijgen voor 3,5 euro. Ben je er voor 00:00? Dan liggen de olliebollen klaar!

We All Got The Sparks – LINK
Hofman – 00:15 – 15 euro (geen deurverkoop)
Samen het nieuwe jaar vieren met de vaste resident DJ’s Marc en Stevie vanaf 0:15 met een gratis glaasje bubbles. Kaarten zijn alleen vooraf achter de bar te verkrijgen en op de avond is er geen deurverkoop dus wees er op tijd bij!

Nieuwjaarsdico – LINK
ACU – 00:30 – 5 euro
Onder de motivatie: weer een jaar verkloot en weer een stukje dichter bij de dood! het nieuwe jaar inluiden in het ACU. De Vitamine ACU-DJ’s zullen de nacht voor jou vullen met ouwe klassiekers, nieuwe ontdekkingen met hier en daar een plaat die eigenlijk niet meer kan anno 2015.

Het Grote dB’s Oud & Nieuw Feest – LINK
dB’s – 23:00 – 15 euro
Wat het feest precies gaat zijn wordt nog bekend gemaakt, maar dat het een feest gaat worden zal zeker zijn! Kaarten zijn alvast in de verkoop.

Oud en Nieuw – LINK
Cafe Averechts – 21:00 – gratis
Tot nu toe het enige gratis feestje in het lijstje! Cafe Averechts zorgt voor de muzikale omlijsting met de vaste huis DJ’s tot diep in de nacht met kwaliteitsmuziek. Bubbles voor een schappelijk prijsje aanwezig om het jaar in te proosten.

Fabulous New Years Eve 2014 – LINK
Maggy Malou – 00:00 – 15 euro
Op de oude locatie van Dock154 zit al een tijdje Maggy Malou die Oud & Nieuw gaat vieren met Urban, Eclectic, House en Deep-House plaatjes gedraaid door o.a. Gio Brown, George Felix, House Soldiers, The South, Triplets, Mike ROck, Gergino Denairo, Youmi, Djennah, MC Triple A en meer! Er zijn Candy Girls aanwezig samen met de nodige bubbels. Kaarten kosten meer aan de deur als die er nog zijn!

Goud & Nieuw – LINK (UITVERKOCHT)
Venue – 22:00 – 25 euro
In de nieuwe club Venue het eerste Oud & Nieuw feestje door Nieuwe Mensen Leren Kennen (NMLK) waarbij er wel verwacht wordt dat je in goud komt! Vanaf 22.00 is het feest en om 00:00 staan de bruisende drankjes en snacks klaar. Daarbij is er een deal voor hotelovernachtingen 100 meter verder op, maar die zijn wel bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Wildgroei NYE – LINK (UITVERKOCHT)
EKKO – 22:00 – 45 euro
Voor 45 euro krijg je een compleet feest inclusief drank (echt alle drank met een wodkafontein in de rookruimte!) en dans je de nacht door met John PK, Manic No Learn, Electric Pranksters, OD Soundsystem, Alec Gatenby en Illem Selekta. Verspreid over drie ruimtes dans je het zweet in je bilnaad of verstop je je met nieuwe vrienden in knusse hoekjes. Je kunt trouwens zelf ook je minutes of fame pakken, dus bereid alvast je dikste playlist voor. Turkse hapjes van mama Nur aanwezig.

Oud & Nieuw – LINK
t Oude Pothuys – 23:00 – 17,50 euro
Met muziek verzorgd door Siegers’Funk Apostels (vorig jaar ook bij Oud & Nieuw) die met hun andere project Pure!Soul!Power! al veel zalen in Nederland hebben gehad kan het feest beginnen. Cocktails, hapjes, drankjes en een avond vol met live-muziek is het plan, maar meer informatie zal nog volgen. Kaarten zijn alleen aan de bar te krijgen.

 

Les Animaux presents NYE 2K15 – LINK
Theatercafe De Bastaard – 00:30 – 10 euro
Het collectief Les Animaux geeft een feestje in De Bastaard! Op de poster staan onder andere Iron&Sir, The Stress en Squamata

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief