Ander Nieuws IMG_3843222222

Geschreven op 31 december, 2014 | door redactie

1

Dat was 2014!

Dat was 2014! Het jaar dat we alweer het 4 jarig jubileum mochten vieren en het nieuwe kantoor ingingen op de Oudegracht, maar ook het jaar dat we afsluiten door afscheid te nemen van Martijn. Op de achtergrond blijft hij nog betrokken, maar andere werkzaamheden en gedachten hebben prioriteit. Voor Martijn is Douwe in de plaats gekomen! Douwe neemt de taken over en gaat zich daarnaast bemoeien met de producties die we aan het opzetten zijn voor 2015! De website blijft zoals gewoonlijk gevuld met de agenda van muzikaal Utrecht en elke zondag zijn we te horen bij het programma Nederklinkers!

Natuurlijk gaan we in 2015 gewoon door met de gratis avonden, laatste vrijdag van de maand, in Stathe waar we in 2014 al The Royal Engineers, Woods on Fire, Coastal Kids, Venice Queen, LaVette, Alexi Lalas, Independent Intavenshan en OWN mochten ontvangen. Voor januari hebben we alweer een band klaarstaan, maar dat maken we zo snel mogelijk bekend! Daarnaast gaan we ook gewoon verder met sessies opnemen in Stathe. De sessie van Strawboy komt er zo snel mogelijk aan, maar de andere met Mon-O-Phone, The Q!, The Tambles en Too Tangled kun je terugkijken op ons YouTube kanaal waar nu al 48 nummers online staan!

 

De andere plannen houden we nog even geheim, maar er komt heel veel tofs aan!

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief