Stappen 1492135_358858237572375_4362472019738104444_o

Geschreven op 5 januari, 2015 | door redactie

3

Slag om Stukafest

8 januari (20:30) strijden 3 acts in Hofman tegen elkaar voor een plek op de Utrechtse editie van Stukafest. Een festival verspreid over 22 verschillende studentenkamers in Utrecht dat op 4 februari gaat plaatsvinden. Een jury van professionals uit de muziekindustrie gaat uiteindelijk uitmaken wie er een plekje krijgt, maar de sfeer die een act meeneemt bepaald natuurlijk ook deels het oordeel! De artiesten die het tegen elkaar gaan opnemen zijn:

Alfonso y senor Leon
Instrumentale muziek dat reikt van ‘feel-good’ tot ‘melancholisch’. Kleine liedjes worden door het duo neergezet om het publiek mee te nemen op een verbeeldingsvolle trip.


Charl Delemarre
Winnaar van de Grote Prijs 2014 Singer-Songwriter, was te zien bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland, DWDD en gaat in 2015 een nieuw album opnemen. Nederlandstalige liedjes geinspireerd door o.a. Ramses Shaffy, Maarten van Roozendaal, Jeff Buckley, Tom Waits, Bob Dylan en Neil Young.

 

Tim Dawn
De vierkoppige band maakt melodieuze popsongs die liggen tussen monderne pop en indie. Singer-songwriter Thijs Vroegop brak eind 2012 zijn PhD af voor het maken van muziek en verzamelde een band om zich heen dat resulteerde in Tim Dawn.

 

 

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief