Stappen livebuild

Geschreven op 5 februari, 2015 | door Douwe

6

24 uur LiveBuild

Vanaf vanavond staat Utrecht weer een aantal dagen in het teken van 24uur LiveBuild! Tot zondag 8 februari worden allerlei activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor schoon drinkwater in Lobange, Kameroen. Zo doneren kunstenaars hun werk aan het goede doel, wordt er een PechaKucha-avond georganiseerd en kun je terecht bij de Giga-Glitter-Gras-Disco. 

Net als voorgaande jaren worden ook dit jaar instore optredens georganiseerd in cafe’s, kledingwinkels en koffiezaken om geld in te zamelen voor LiveBuild. Ook wij dragen ons steentje bij en presenteren zaterdagmiddag vanaf 16.00uur 2 artiesten in Hofman Café: San Francisco en Koen Zinnemers. Kom even langs en laat een donatie achter!

Klik hier voor het volledige programma van instores.
Alle evenementen rondom 24 uur LiveBuild vind je hier.

 

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief