Stappen valentijn

Geschreven op 5 februari, 2015 | door redactie

8

Valentijn staat weer om de hoek

Gewoon lekker de single uithangen of met je liefje uit? We keken eens in de agenda welke dingen er tijdens Valentijnsdag nou eigenlijk te doen zijn. Misschien gaat het om de liefde, maar er is altijd wel een plekje voor een muzikale avond.

Rhob Cunningham – TivoliVredenburg: Cloud Nine – LINK
20:00 – 10 euro
Ierse singer-songwriter Rhob Cunningham deed eerder nog het voorprogramma van James Vincent McMorrow en staat nu met zijn eigen show in de intieme Cloud Nine van TivoliVredenburg. Wegdromen op je stoeltje bij deze muziek.


Glossy Jesus – Stathe – LINK
21:30 – gratis
Hoe noemen we dit? Lekker muziek na een plateau vlees, vis of vega voor twee bij Stathe. Daarna kan je gelijk blijven hangen om samen, of als je date niks is, te dansen. Met meer kan natuurlijk ook.


Valentijn in Hofman Cafe – Hofman – LINK
18.00 – gratis
Vinyl op de platenspeler, bierproeverij voor 10 euro en een speciaal 3-gangediner voor de stelletjes. Vergeet niet van te voren te reserveren, want dit soort dingen gaan natuurlijk hard.

Maggy’s Valentine – Maggy Malou – LINK
23:00 – 5 euro
Maggy Malou bestaat nog niet heel lang, maar steeds meer mensen weten de club te vinden. Voor 5 euro krijg je de liefde terug van George Felix, Gio Brown, Kleine Kim, Mike Rock, Dominic Candela, Mr. (DJ)onson en Dance-El. Kom je als stelletje? Dan betaal je maar 8 euro voor twee.

Comedy Kitchen – Podium Oost- LINK
20:30
Voor de happy singles, wanhopige singles, gelukkige stelletjes, uitgebluste stelletjes, open relatie-mensen, scharrelaars en vreemdgaanders. Speciaal voor valentijnsdag een Love Edition in Podium Oost omdat er op zo’n dag ook iets te lachen moet zijn.

F.Y.M. Valentine Edition – Stairway to Heaven – LINK
23.00 – 10 euro (of 7,50 p.p. voor stelletjes)
De nacht door met Dwightrass & Samo, Gilly Moreno & Selecta, DJ Telesi, DJ Gelly Angelo en DJ Daycard. Niet voor niks Free Your Mind en stelletjes komen voor 7,50 per persoon binnen.

My Funky Valentine – Winkel van Sinkel – LINK
23:00 – 10 euro (14 euro voor een stelletje)
De dansvloer is bed wanneer de liefde overmant. Op hoogpolig tapijt of het hardst parket, als liefde om naar bed te gaan niet wachten kan, vormen wij lijf aan lijf het vochtige ballet. Om uit te rusten van het liefdesspel gaan we naar bed. Als je evenement beschrijving hiermee begint moet het wel een echt valentijnsfeestje worden.

Hillbilly Hoedown – Tivoli de Helling – LINK
22:00 tot 3:00 – 10 euro
Misschien wel juist voor de singles onder ons. De Helling wordt voor een avond een saloon waar whisky gedronken hoort te worden, een strohalm in je mondhoek je niet slecht staat en lasso’s gebruikt worden om te flirten. Muziek wordt geleverd door niemand minder dan de Bluegrass Boogiemen.

Paulusma – EKKO – LINK
20:00 – 11 euro
Nieuw werk van Paulusma dat op zijn laatste plaat Pulling Weeds te horen is. Slimme en verrassende arrangementen van indie-pop die doen denken aan de Darryl-Ann periode. Voorprogramma wordt geleverd door Chasing Rainbows.

 

Dansen in de Disco – dB’s – LINK
4 euro
Gewoon een avondje lekker dansen? dB’s organiseert een feestje met De Grootste Bazen van de Wereld (live) en dj’s George en Michael. Om de avond helemaal af te maken is er ook een 110% culturele liefdestombola. Dat belooft wat!

 

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief