Stappen nederklinkers

Geschreven op 6 februari, 2015 | door redactie

4

15 jaar Nederklinkers

Alweer 15 jaar op de radio. Conjo Vergeer, aka NederklinkerStalker aka PapaPopMuziek, begon met zijn eerste aflevering van Nederklinkers op 23 april 2000 vanuit de kelder van voormalig dorpshuis Wieleroord bij Radio 9 in Lopik. De eerste plaat “Laat mij maar alleen” van Klein Orkest begon het langlopende programma dat nogsteeds elke zondag te ontvangen is! Nu alleen op RouletteFM in De Bilt en de herhaling op IndieXL. Vele artiesten kwamen bij hem in de studio waaronder Miss Montreal, Postman, Jett Rebel, Leaf, Tim Akkerman, Handsome Poets, Audio Adam, Eefje de Visser en Moss. Met Staplab zijn we ook alweer enkele jaren te horen met de Staplab agenda. Tips voor de aankomende week in ons stadje. Ooit, twee jaar geleden, waren Geert en Jeroen ook te horen bij Nederklinkers als gast.

 

 

19 april is het dan ook tijd voor een live radio-uitzending in Hofman Cafe waar een reeks, 7 in totaal, artiesten te horen is met deze keer publiek erbij! De eerste bevestiging is rond: Rosemary & Garlic. De band van Anne van den Hoogen en Dolf Smolenaers die op 10 januari het album The Kingfisher releasde. Hou het Facebook Event in de gaten voor meer nieuws rondom het 15 jarig bestaan van het programma Nederklinkers.

 


Aankomende zondag zijn we natuurlijk rond 13.00 ook weer te horen bij Nederklinkers met de tips voor aankomende week!

 

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief