Stappen new orleans

Geschreven op 6 februari, 2015 | door redactie

0

New Orleans voor 1 dag naar Utrecht

Je zag het al op Facebook voorbij komen! 24 mei 2015 (1e Pinksterdag) verandert de Breedstraatbuurt voor een dag in een Klein New Orleans. De levendige straatcultuur van New Orleans verplaatst zich naar de roemruchte Utrechtse Volksbuurt. Het volksbuurtje kent een rijke geschiedenis van jaren 70 hippies artistiekelingen en immigranten waardoor het een uniek karakter kreeg met een berucht en levendig ruw randje. Tijdens het festival wordt deze cultuur op een creatieve manier nieuw leven ingeblaast met een crossover van New Orleans. Verwacht brassbands, swamp music, theateracts en natuurlijk de levendige buurt! Een groot buurtfeest waar iedereen welkom is.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar om een impressie te krijgen wat je kan verwachten:

 

 

 

Ook jij kan een steentje bijdragen aan het festival door te mailen naar kleinneworleans@gmail.com als jij mee wilt helpen of blijf gewoon op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief: www.kleinneworleans.nl

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief