Stappen pandora

Geschreven op 10 februari, 2015 | door redactie

0

Le Guess Who? One Night In Pandora

Dit jaar doet Le Guess Who? het wat rustiger aan in mei en er zal geen May Day plaatsvinden, maar is er wel met een hele mooie line-up op 23 mei in de Pandora zaal. One Night In Pandora zal gevuld worden met Thee Oh Sees, Morgan Delt, Wand, Kevin Morby, Pallbearer en Noura Mint Seymali! Tickets zijn 29,50 en verkrijgbaar via de website van Le Guess Who? Op Kicking the Habit laat programmeur Johan Gijsen weten dat May Day niet doorgaat om de focus te leggen op Le Guess Who? 2015.

We focussen ons op dit moment primair op Le Guess Who? 2015. We besluiten geen May Day te organiseren, maar bieden met het intiemere One Night in Pandora een viering met onze fans en Thee Oh Sees; zowel een van de favorieten van het publiek als de organisatie. Uiteraard vieren we deze avond ook het winnen van de twee IJzeren Podiumdieren voor Beste Festival van Nederland en Beste Programmeur.”

 

Thee Oh Sees op Le Guess Who? May Day 2013:

 

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief