Stappen 10912788_872470262794578_853182321_o (1)

Geschreven op 18 maart, 2015 | door Geert

3

Fundraiser Klein New Orleans

Klein New Orleans is het nieuwe festival dat de vibe van New Orleans naar de Breedstraat gaat halen, maar daar kunnen ze jouw hulp nog een klein beetje bij gebruiken door een nachtje te dansen op 20 maart. Een nacht gevuld met muziek van Kayonga (Funk/Afrobeat/Hiphop), De Koppersnellers (Brass), Secondhand Spaceship (Brass/African Wave/Italo Disco) en Calico (Raw/House Moody) in het wereldmuziekcentrum RASA. De gehele opbrengst van de nacht gaat naar het festival op 24 mei om het nog net een tikje toffer aan te kleden en de programmering uit te breiden.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via Voordekunst waar het festival ook op andere manieren gesteund kan worden.

Update: De organisatie meldt dat iedereen die al een kaartje heeft, tot 23.30uur gratis iemand mee naar binnen mag nemen!

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief