Stappen stillwave

Geschreven op 29 maart, 2015 | door redactie

2

Onze tips voor April

Maart vloog voorbij met een heleboel leuke feestjes, concerten en dansavonden. Nu is het tijd voor een nieuwe maand, en dus ook nieuwe tips! Onze persoonlijke tips voor april vind je hieronder:

Fazli

Red Cup Party: Full Moon – TivoliVredenburg: RondaLINK
3 april – 23.00u
7 euro
Heb jij ook altijd al eens willen feesten zoals studenten in Amerika dat doen? Kom dan op 3 april naar Tivolivredenburg! De Ronda word omgetoverd tot een waar Amerikaans studentenhuis, waar je tot diep in de nacht kunt dansen met veel variatie in muziek. Denk hierbij aan muziek van Outkast tot Taylor Swift en “In Da Club” 50 Cent.

Diggy Dex vs Reazun – De Helling – LINK
11 april – 20.15u
12 euro
Diggy Dex is geen onbekende in de hiphop cene. Je kent hem bijvoorbeeld van zijn hit ‘’Slaap lekker’’. Op 11 april staat hij samen met de Utrechtse rapper Reazun op het podium om hun nieuwe EP ‘’Werk Hard/Speel Hard’’ te presenteren. Diggy Dex en Reazun zullen samen met hun dj’s, drummers en toetsenisten zorgen voor een geweldige show in de Helling!


Een Zware Dobber – Amsterdam Rijnkanaal
LINK
26 april – 22.00u
25 euro
Het is lente en het wordt steeds warmer in Nederland. Daarom is het tijd voor een bootfeestje! Stap op de boot en geniet van de lekkerste deephouse muziek die gedraaid wordt. Terwijl je danst kan je ook genieten van de omgeving waar de boot langs vaart. Als je even geen zin hebt om te dansen, dan kan je even genieten van de rust in de chill-out terwijl de boot verder dobbert.

Douwe

Tweetakt – Neude – LINK
27 maart t/m 12 april
Het begin van het festivalseizoen! Zoals ieder jaar staat ook nu weer de muziekkas van Tweetakt op Neude. De organisatie heeft een heel gevarieerd programma samengesteld met o.a. PHOS, Broken Brass Ensemble, zZz en Falco Benz.

Hanggai – TivoliVredenburg: Cloud Nine – LINK
6 april – 20.00u
14euro
Zelden was ik zo onder de indruk van een optreden als toen ik Hanggai in 2009 in Arnhem zag. Hanggai maakt Chinees-Mongoolse volksmuziek, je zult dus geen woord verstaan van wat ze zingen, maar laat je daarom verwonderen door de typische keelzang en traditionele instrumenten. De band speelde al op Zwarte Cross, Lowlands, Festival Mundial, Parkpop, ITGWO enz. enz. Een ab-so-lute aanrader voor mensen die van wereldmuziek houden.

 

EKKO presenteert: Broeder Dieleman en Herrek – Molen De Ster – LINK
18 april – 19.00u
8euro
EKKO presenteert een prachtige avond op een minstens zo mooie locatie. Broeder Dieleman is een Zeeuws singer-songwriter die zingt in het Zeeuws-Vlaams. Vanavond wordt hij vergezeld door Herrek, een Rotterdamse singer-songwriter die, net als Broeder Dieleman, bekend staat om zijn donkere liedjes.

Diana

Rats On Rafts – EKKO – LINK
10 april – 20.30u
9 euro
Een Rotterdamse Post-Punk/New Wave band die je echt niet doet vermoeden dat het vier nuchtere Nederlandse jongens zijn die bij elk optreden het publiek wild maken met hun onruststokende muziek. Zeker de moeite waard om een keer live mee te maken.

Vunzige Deuntjes – TivoliVredenburg: Ronda – LINK
17 april – 23.00u
10 euro
Vunzige deuntjes is dancehall, R&B en hiphop met invloeden van de nineties en zero’s, maar ook nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. De clubnight die al veel bekendheid heeft gecreëerd in de Amsterdamse nachtleven komt nu naar Utrecht om jullie heupjes te laten bewegen.

Circa Waves – EKKO – LINK
23 april – 20.00u
11 euro
Vrolijke indie surfpop waar je zeker niet bij stil kan blijven staan. De Britse formatie maakt zeker een doorbraak dit jaar met de release van Young Chasers eind maart. Aangezien ik ze gemist heb op Glastonbury en Best Kept Secret afgelopen jaar, ben ik er voor een ’’tientje’’ zeker bij.

 

Geert

Thijs Heij (EP Release) – ACU – LINK
10 april – 20:30
5 euro
Hoppa! Nieuwe EP van Thijs Heij. Gisteren zag ik nog de presentatie van zijn nieuwe single en dat smaakte al naar meer. Naast Thijs Heij spelen ook verschillende artiesten uit de stal van The Bakery met daaronder Go Go Kill en Youri Lentjes.

Peter Katz – De Helling – LINK
13 april – 20:00
14 euro
Ooit zag ik Peter Katz op In Vervoering na een hevige hoosbui die het festival zo goed als stil liet staan, maar met de soundcheck klonk erover het veld I can clearly see now that the rain is gone. De zonnestralen kwamen precies op dat moment door de wolken zetten.

Koningsnacht
26 april
Lekker slenteren door de stad en bij allerlei bandjes kijken met een pilsje erbij.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief