Stappen cultfair2

Geschreven op 2 april, 2015 | door redactie

8

Inzamelingsactie voor Cultfest 2015

In de zomer van 2015 wil Cult Dealer Enzo weer een nieuwe editie van Cultfest realiseren. Maar voordat dat zover is wordt aanstaande (paas)zondag (5 april) Cultfair georganiseerd in Hofman Cafe! Tijdens die avond wordt het thema bekend gemaakt voor Cultfest 2015.

Maar, er is meer. Veel meer. De organisatie heeft namelijk een overvol programma samengesteld met artiesten uit allerlei genres. Zo zullen onder andere de singer-songwriters San Francisco en Potman Jr.  optreden, maar komt ook de reggaeband I’m With Stupid langs. Verder staan onder andere Jake In The Swamp, Sunshine Reggie’s Trompettendisco en Lazarus Revival op de poster.

Voor slechts 5 euro kun jij van 21.00u tot ±04.30u terecht in Hofman Cafe en support je ook nog eens de organisatie van Cultfest 2015!

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief