Stappen 10428113_831652116871807_7512915155135569054_n

Geschreven op 13 april, 2015 | door redactie

3

Win 2×2 kaarten voor The Shape of Punk to Come

Donderdag alweer de zesde editie van The Shape of Punk to Come in EKKO met Briqueville, Black Box Red en IZAH. Wij mogen 2×2 kaarten weggeven voor de avond! Wil jij kans maken? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@staplab.nl voor woensdag 20.00. De kaartjes worden verloot onder de inzendingen en de winnaars krijgen dezelfde avond nog bericht.

Black Box Red
“This is one boy/girl duo who aren’t dealing in cute and cuddly lo-fi. Fast, furious and possessing more attitude in their smudged eyeliner than should be legal.” In 2013 bracht dit duo het debuutalbum The Gunner and the Ghost uit op Geertruida Records wat werd opgevolgd door de EP Beak to Beak. Geïnspireerd door The Dead Weather, Crystal Castles en The Joy Formidable krijg je al een idee waar dit optreden naar toe gaat!


Briqueville
Onlangs begraven ze nog vinyl platen door heel België en Nederland (allemaal al gevonden) en stonden ze op Roadburn Festival waar ze getipt werden door 3voor12. De eerste persing van de jonge band is uitverkocht dus je moet het doen met de onwijze harde liveshow. 

 IZAH
De band uit Tilburg vervangt op deze editie Teethgrinder die helaas heeft moeten afzeggen. Een waardige vervanger die onlangs de debuutplaat presenteerde op Roadburn Festival. Laag gestemde gitaren, grunts, cleane vocalen, blastbeats en samples.

 

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief