Stappen nederklinkers

Geschreven op 17 april, 2015 | door redactie

6

15 jaar Nederklinkers!

15 jaar geleden begon Nederklinkers met zijn eerste radio-uitzending vanuit de kelder van het voormalig dorpshuis Wieleroord bij Radio 9 in Lopik. En nu, 15 jaar later, gaan ze nog steeds lekker met hun radioprogramma op Roulette FM. Dit wordt aanstaande zondag (19 april) gevierd met een 6 uur lange radio-uitzending (van 12.00u tot 18.oou) vanuit Hofman Cafe. Met maar liefst 7 live-optredens van verschillende artiesten gaat Conjo er een geweldige jubileum-uitzending van maken!

Net zoals in het radioprogramma, zijn ook de artiesten die optreden tijdens dit jubileum, afkomstig van Nederlandse bodem. We blikken vast met je vooruit op de artiesten die zondag optreden:

Echo Movis
Echo Movis is een psychedelische indieband met een minimale eclectische touch. De band maakt veelzijdige muziek die je van Destiny’s Child tot West-Afrikaanse gitaarmuziek brengt. Er zal gegarandeerd gedanst worden!

Rosemary & Garlic
Als je op internet zoekt naar Rosemary & Garlic kom je veel gerechten tegen. Maar het lekkerste gerecht wat je tegen komt is een duo dat sympathieke smaakvolle muziek met warme klanken met zich meebrengen.

Thijs Heij
Thijs Heij is een singer-songwriter met eigenaardige, maar grappige, titels van zijn nummers. Denk hierbij aan titels zoals ‘Zand in je kutje“, “Naakte man op de pier” en “Godverdomme kerst!“. ‘’Recht voor zijn raap’’, dat is wat zijn muziek is. Met zijn rauwe zang en soms vrij expliciete teksten voegt hij een hele nieuwe dimensie toe aan singer-songwriter muziek.


Pocket Knife Army
“Organisch versus mechanisch’’, dit is wat de muziek van dit duo het beste omschrijft. Pocket Knife Army maakt live elektronische muziek in combinatie met sprankelende klanken van akoestische instrumenten. Dit belooft wat: dikke bass muziek met geweldige vocalen.

 

Close up
Close up is een jong indie-pop/rockbandje met pakkende melodieën en aanstekelijke nummers. Met hun single “Vixen” zijn zij uitgeroepen tot Serious Talent bij 3fm. Dit belooft in de toekomst veel leuks voor deze jongens.

A Brighter Light
Dit bandje maakt oprechte muziek over de vroege liefde, verloren liefde , donkere liefde en sexy liefde. Liefde kan soms verkeerd aflopen maar er is volgens dit bandje altijd wel hoop dat alles weer goed komt.

The Q
The Q maakt aanstekelijke pop/rock muziek waar iedereen wel goed op kan ‘rocken’. Deze sterke band onder leiding van een dame gaat zij los op de bas, gitaren, drums en natuurlijk de vocalen!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief