Ander Nieuws de band van van der lende

Geschreven op 23 april, 2015 | door redactie

2

De Band van Van der Lende presenteert debuutsingle

Op 25 april brengt de Utrechtse band De Band van Van der Lende haar debuutsingle ‘Who You Want’ uit. Het nummer wordt in de nacht van 24 op 25 april live gepresenteerd in het 3FM radioprogramma De Bende van Van der Lende.

De releasedatum is niet zomaar gekozen: die nacht is het precies één jaar geleden dat de bandleden van De Band van Van der Lende voor het eerst samen speelden. Aanvankelijk werd de band georganiseerd door 3FM dj Frank van der Lende en was deze bedoeld als eenmalig nachtelijk radio avontuur, maar de bandleden bleken een dusdanige muzikale klik te hebben dat er al snel een vervolg kwam. Het viertal groeide het afgelopen jaar dan ook uit van 3FM-huisband tot een op eigen benen staande groep.

Op 30 mei speelt De Band van Van der Lende in Eetcafe Stathe in Utrecht.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief