Ander Nieuws sneeuw ruis

Geschreven op 28 april, 2015 | door redactie

2

2e editie Sneeuw & Ruis festival op 13 juni

Daar waar de lentebries door de versterkers zal loeien, vindt op 13 juni Sneeuw & Ruis festival plaats. Drie podia vol muzikale en visuele ontdekkingen voor nieuwsgierig publiek in Vechtclub XL te Utrecht.

Na een succesvolle eerste editie in Poppodium Ekko in de barre winter van 2013 is het dit jaar tijd voor een lente-editie in culturele broedplaats Vechtclub XL, eveneens te Utrecht. Sneeuw & Ruis viert het experiment in de muziek en de beeldende kunst en laat beleven dat de lentedagen behalve zonnig en onbezorgd ook duister en onvoorspelbaar kunnen zijn.

De grote zaal en oefenbunker elders op het terrein worden vanaf het begin van de avond tot diep in de nacht gevuld door een spannende combinatie van muzikale acts uit het hele land en visuele bijdragen van kunstenaars die resideren in Vechtclub XL. In de ruimtes tref je een wonderlijke line-up bestaande uit onder andere Rooie Waas, MTT (solo), howart, Die Werken en Heartsnatcher, maar ook DJ Bohm (030303). Verder zullen er over het gehele terrein verschillende visuals, installaties en randprogrammering te zien zijn. Meer optredende artiesten, DJ’s en kunstenaars worden binnenkort bekend gemaakt.

De chefkok van restaurant De Klub stelt voor de gelegenheid een speciaal Sneeuw en Ruis menu samen. In datzelfde restaurant zal één van de Sneeuw & Ruis artiesten ook een optreden geven.

Kaarten voor de hele avond kosten slechts 8 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de deur.

Line up:

 • Rooie Waas
 • MTT (solo)
 • Heartsnatcher
 • Spoelstra
 • La Diantenne
 • Kaap de Goede Hoop
 • Die Werken
 • Owlbites
 • DJ Bohm 030303
 • howart
 • RaaskalBOMfukkerZ
 • New Age Kids
 • En meer…

Locatie: Vechtclub XL, Utrecht
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 8,-
Websitewww.sneeuwenruis.nl
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief