Stappen kleefkruid

Geschreven op 4 mei, 2015 | door redactie

3

6 mei: Kleefkruid

Kleefkruid is een gezellige en inspirerende avond die in het teken staat van muziek en kunst in hartje Utrecht! Onder het genot van een drankje, opkomende artiesten, beeldende kunst en andere disciplines is Kleefkruid de ideale woensdagavond voor creatievelingen.

Komende editie is er muziek van de Utrechtse Niek Pronk, zijn sound wordt omschreven als eigenzinnige folk met zowel een donker als komisch randje. Ook is er een optreden van Stem Long, het muziekproject van Laurens Collée uit Rotterdam. Hij begeleidt zijn wat melancholische liedjes live met gitaar, soms aangevuld met elektronische beats. Naast de muziek staat kunst centraal bij Kleefkruid, dit maal verzorgd door Saskia Janssen en Cleo Berenbroek in samenwerking met de Ruimte Ontwerpers. Deze illustratoren vullen de avond met video en animaties die een samenspel aangaan met de muziek.
Zowel het publiek als de artiest worden meegenomen in een wereld die het best te omschrijven is als een live videoclip. Zo belooft de derde editie weer een interessante avond te worden!

Datum: woensdag 6 mei 2015
Locatie: Hofman Cafe
Tijd: 21.00u
Entree: Gratis
Infohttps://www.facebook.com/events/429689540524002/
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief