Stappen fonteyn festival

Geschreven op 6 mei, 2015 | door redactie

3

Fonteyn Festival

Dit weekend strijkt het Fonteyn Festival voor de eerste keer neer op Janskerkhof in Utrecht. Een heel weekend lang kun je hier terecht voor 60 verschillende wijnen en heerlijk eten. Maar daarnaast heeft de organisatie ook een muzikaal programma samengesteld. Kijk hieronder welke acts zullen optreden tijdens dit festival.

Vrijdag 8 mei
Het muzikale programma wordt op vrijdag om 17.00u afgetrapt door Oud&Tiek, het dj-collectief wat het hele weekend min of meer als rode draad door het programma loopt. Zij worden om 19.00u afgelost door de soul/pop singer-songwriter Lorrèn. Na opnieuw een set van Oud&Tiek (20.oou) staat Willow Mae om 21.00u op het podium met haar akoestische folk/pop. De eerste dag wordt vervolgens om 22.00u feestelijk afgesloten met een dj-set van Meneer Funkel.

 

Zaterdag 9 mei
Ook de tweede dag wordt geopend met een set van Oud&Tiek (14.00u). Vervolgens staat de band Pierre et Les Optimistes om 19.00 op het programma met hun swingende Franse liedjes. Om 21.oou worden zij afgewisseld door Oud&Tiek, die op hun beurt om 22.00u weer worden afgewisseld door Brothers On The Edge. Dit zestal mixt Funk, Rock, Hiphop, Soul en Jazz. Als laatste staat Dj Pepe op het podium (22.00u). Hij wordt vanavond bijgestaan door Mr. Saxsupreme, samen zullen zij voor een feestelijke afsluiting van deze tweede dag zorgen.

 

Zondag 10 mei
De laatste dag van dit wijnfestival start om 14.00u met Oud&Tiek, waarna Pelvic Fins om 19.00u op het podium staat. Ook deze laatste avond wordt om 20.00u feestelijk afgesloten met een dj-set.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief