Stappen pocket

Geschreven op 20 mei, 2015 | door redactie

1

Pollination Huiskamerconcert: Pocket Knife Army en She Owl

Pollination is weer begonnen met het organiseren van huiskamerconcerten. Aankomende vrijdag (22 mei 20:00) twee duo’s in het centrum van Utrecht: het Italiaanse She Owl en het Utrechtse Pocket Knife Army. She Owl maakt donkere, percussie-rijke muziek en doet bij vlagen denken aan Bat for Lashes, My Brightest Diamond en PJ Harvey. Pocket Knife Army stond in april nog in dB’s en Hofman café, maar is nu terug op de plek waar hun zowel organische als mechanische klanken zijn ontstaan: een huiskamer. Pocket Knife Army maakt gebruik van synths, akoestische en elektrische gitaar, pianet (een soort elektrische piano met metalen tongetjes in plaats van snaren) en prachtige vocalen. Denk aan Portishead vermengd met Imogen Heap en Thom Yorke. Op een intieme plek, middenin het centrum van Utrecht. Om te weten waar het is moet je je wel even inschrijven dor een e-mail te sturen naar info@pollination.nl

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief