Stappen kind

Geschreven op 24 mei, 2015 | door redactie

2

EP release KIND

KIND is een project van Stef Veldhuis. Samen met 10 bandleden nam de Utrechtse zanger/toetsenist een EP op. Zelf omschrijft hij het als “een energieke samenwerking vol verweven melodieën en gelaagde arrangementen“. De muziek van KIND past prima in het rijtje van de sferische indie van artiesten zoals Arcade Fire en Patrick Watson. Het resultaat van deze samenwerking zullen zij op woensdag 27 mei presenteren in De Helling.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Vic Willems, de singer-songwriter die vorige maand zijn eigen EP presenteerde in De Kargadoor en in de aanloop naar die avond een prachtige column schreef over “de kracht van een doorleefde werfkelder”.

 

Het Facebook evenement voor deze avond vind je hier.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief