Stappen t s eliot appreciation society

Geschreven op 27 mei, 2015 | door redactie

2

Première tourdocumentaire + show The T.S. Eliot Appreciation Society & Town of Saints

Vorige winter tourden Town Of Saints en The T.S. Eliot Appreciation Society door Duitsland en Zwitserland. Tijdens die tour werden zij gevolgd door filmmaker Lotte van Leengoed. Zij legde alles vast: de buitenlandse shows, het tourleven en de hoogte- en dieptepunten. Dit monteerde zij uiteindelijk tot de 20 minuten durende documentaire “Een hele toer“.

Deze documentaire gaat op 18 juni in première in het Mirliton Theater in Utrecht. Na afloop zullen beide bands een exclusieve show spelen in het kleine theater in Hoog Catharijne. Vanwege de locatie is de capaciteit beperkt (60 personen), dus zorg dat je je kaartje op tijd koopt!

Meer informatie vind je hier
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief