Stappen Bevrijdingsfestival

Geschreven op 3 juni, 2015 | door redactie

1

Onze tips voor Juni

Het is al weer bijna tijd voor de zomervakantie en een wat minder vol programma bij de Utrechtse podia, maar voordat dat zover is hebben we nog een hele volle maand voor de boeg. Zo zijn er ook deze maand weer een groot aantal festivals en kun je op 26 juni natuurlijk weer terecht bij onze maandelijkse avond in Eetcafe Stathe. Hieronder hebben we onze persoonlijke tips voor juni voor je verzameld: 

Diana

Elevator Sessions – De Stadstuin – LINK
5 juni
GRATIS
De naam zegt wat anders, maar de zesde editie is zónder liften. Het idee blijft wel hetzelfde met optredens van o.a. Anne Bakker, Tim Dawn, Isabel Nolte, Evil Goat Riders en nog veel meer. Volgens de weersverwachting zit het wel mee met de temperatuur. Nu hopen dat het zich zo houdt, vrijdag in De Stadstuin.

The Shape Of Punk to Come: #7 – EKKO – LINK
25 juni – 20.oou
9euro
Drie buitenlandse acts komen op 25 juni het dak eraf spelen in de EKKO. De nu al zevende editie van The Shape of Punk to Come verwelkomd bands als Rolo Tomassi, BRUTUS en Employed To Serve. Tussendoor verzorgen de mannen van The Village Coffee & Music samen met de band Mary Fields voor de muziek terwijl kunstenaar Nikki Smits een VJ-show verzorgt. Met als kers op de taart wordt er in het café een uitgebreide market uitgestald door het beginnende label Smithsfoodgroup DIY.


Kasabian – TivoliVredenburg: Ronda –
LINK
27 juni – 19.30u
35euro
Een band die perfect is te noemen in het gebruik van dance en rock is vast en zeker Kasabian. Na hun albums een keer te beluisteren, zitten ze al in je hoofd. Voor een avondje dansen moet je deze Britse rockband ongetwijfeld meepakken.

Fazli

La Pegatina – TivoliVredenburg: Ronda – LINK
4 juni – 19.30u
17,50euro
Olé! La Pegatina komt naar Utrecht toe! Deze energieke Spaanse band zal met veel toeters en bellen de hele TivoliVredenburg laten bewegen. Ook jij zal tijdens het optreden niet op je plek kunnen blijven staan. Wat zal dit een groot feest worden!


TivoliVredenburg Festival – TivoliVredenburg
LINK
13 juni –
30euro
Over feestjes gesproken… TivoliVredenburg bestaat 1 jaar en dit gaan ze vieren met de grootste artiesten! In het hele gebouw zijn er optredens van veel verschillende genres. Denk hierbij aan klassieke muziek tot aan hiphop. Kom dus op 13 juni naar TivoliVredenburg om samen taart te eten en deze verjaardag groots te vieren!

Kraantje Pappie – TivoliVredenburg: Pandora –
LINK
19 juni – 19.30u
14euro
Waar is Kraan? Kraan is op 19 juni te vinden in TivoliVredenburg waar hij zijn nieuwe album ‘Guardian Van De Real Shit’ gaat presenteren aan het publiek. Dit album bestaat uit 3 verschillende delen met maar liefst 13 tracks per album. Deze avond zullen Abbeye en Great Minds (met Jiggy Djé, Winne en Sticks) het voorprogramma verzorgen. Een avondje hiphop van hoge kwaliteit als je het mij vraagt!

Douwe

Festivals – Diverse locaties in Utrecht – LINK
hele maand
Wat is er nou lekkerder dan in de zon met een biertje in je hand naar een band kijken? Ook deze maand kun je in Utrecht weer terecht op festivals in verschillende genres. Wat te denken van bijvoorbeeld TivoliVredenburg Festival (13 juni), deBeschaving (27 juni) of Roots in The Park (27 juni) Anyhow: genoeg te doen deze maand!

Angus & Julia Stone – TivoliVredenburg: Ronda – LINK
22 en 23 juni – 19.30u
32 euro
De Australische broer en zus Angus en Julia Stone staan 2 achtereenvolgende avonden in TivoliVredenburg. Samen zullen zij met hun sprookjesachtige indiefolk ten gehore brengen.


My Blue Van – Eetcafe Stathe
LINK
27 juni – 21.30u
gratis
Dé Utrechtse bluesrockband. In februari presenteerde My Blue Van hun tweede album in EKKO. Die show was overweldigend, net als het album “Hush”. In Stathe zal dit niet anders zijn.

Geert

Ása (EP Release) – Tivoli de HellingLINK
4 juni – 20:00
4,50 euro
Deze singer-songwriter hadden we ooit nog bij een editie van StadsHelden Eenlingen staan en nu heeft ze dan haar EP die 4 juni gepresenteerd wordt in Tivoli de Helling.

Counter Jib + Het Universumpje – dB’s – LINK
12 juni – 21:00
7,50 euro
Daar zijn ze weer! Counter Jib nodigt de Nederlandstalige stonerrock van Het Universumpje uit om de planken van dB’s te doen trillen en spelen zelf natuurlijk ook nog een aantal nummers.

12,5 jaar RAUW – TivoliVredenburg: Pandora – LINK
26 juni – 23.00u
12,50euro
RAUW bestaat 12,5 jaar! Ter ere van dit jubileum ronselt admiraal Van Bellen een complete Kopervloot van 40 dj’s voor een daverend verjaardagsfeest in Pandora: Joost van Bellen & De 40 Rovers. Dit icoon mag je eigenlijk niet missen en wordt een groot jubileum!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief