Stappen Poster final sauvage 2 large

Geschreven op 4 juni, 2015 | door redactie

0

Morgen een tweede editie van Club Sauvage

Deze vrijdag, 5 juni is Club Sauvage terug met weer een pompende avond vol house, disco, italo en afro. Deze keer worden de handen in een geslagen met Club Rivièra en zal, voor de eerste editie van deze zomer, TivoliVredenburg Sauvage-gekleurd worden. Volledig in de gedachte om “de essentie van clubcultuur naar het heden halen” komt de Rotterdamse dj-held Gerd een set van 3 uur (!) neerzetten die je de tijd en jezelf doet vergeten. Gerd is buiten dj en labelbaas van 4lux bekend als een onvermoeibare producer van dikke Chicago-Houseplaten onder de aliassen NY Stomp en Geeeman. Naast 3 uur aan Gerds disco- en houseplaten zullen residents John PK en Stijn Sadée de Sauvage-sfeer compleet maken. Een avond om jezelf in te verliezen. Als onderdeel van Club Rivièra is de entree tot middernacht gratis (daarna 5 euro).

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief