Stappen clash of titans

Geschreven op 5 juni, 2015 | door redactie

1

Vooruitblik Finale Clash of The Titans

Nog 2 weken en dan barst de finale van de Utrechtse bandwedstrijd Clash of the Titans los. Vanaf eind februari vonden 10 voorrondes plaats in dB’s, ACU en EKKO. Inmiddels hebben er ook nog 2 halve finales en een wildcardronde plaatsgevonden. Van de 50 acts die deelnamen aan de voorrondes zijn nu nog 5 acts over die kans maken op de titel. Wij blikken vast vooruit op de deelnemers aan de finale, op 20 juni in De Helling.
Een kaartje voor de finale van Clash of the Titans kost 6euro en koop je hier.

– Raptor (LINK)
Raptor is  de band die voormalig Intwine gitarist Jon Symons om zich heen verzamelde. De jury roemde de band bij zowel de voorronde als de halve finale om hun strakke spel en goede instrumentbeheersing. Zonder twijfel is dit de hardste band die op 20 juni zal deelnemen aan de finale van de “Clash”.

– Sater (LINK)
“Een band met veel creativiteit en goede muzikanten”, aldus de jury van de eerste halve finale. Eerder waren zij al enthousiast over de podiumpresentatie van deze psycheledische/progressive rockband.

– Jesco (LINK)
Dit Utrechtse viertal wist op 22 mei de Wildcardronde van COTT te winnen. Daarvoor wonnen ze met hun mix van blues, americana en rock ook al de derde voorronde, waarbij ze bovendien door de jury werden geroemd om hun “extraverte frontman, die er een leuke show van kan maken“. Dit wapen zullen ze op 20 juni gegarandeerd opnieuw in de strijd gooien.

– DIRT A GOGO (LINK)
Hardrockabilly uit Amersfoort! Neem het beste van hardrock en combineer dit met rockabilly. In februari stonden de 4 jongens nog op onze maandelijkse avond in Stathe, 29 mei stonden ze in de 2e halve finale en op 20 juni mogen ze dit nog eens dunnetjes over doen in De Helling. Ondertussen maakt DIRT A GOGO zich ook op voor de release van hun eerste album, in september

– Jorn ten Ham (LINK)
“Goed gitaarspel”, zo staat in het juryrapport van de tweede voorronde, de voorronde die Jorn ten Ham won. Als enige niet-rockband zal hij op 20 juni het podium met zijn band betreden. Ook in de tweede voorronde wisten zij de jury te overtuigen met hun “poppy” tunes. In de aanloop naar de finale op 20 juni zal Jorn zijn single “Song For The Poor” uitbrengen.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief