Stappen IBB Fest

Geschreven op 22 juni, 2015 | door redactie

9

Vooraankondiging IBB-Fest

Op 19 september vindt alweer de 6e editie plaats van IBB-Fest. De eerste acts zijn inmiddels bevestigd, dus houd deze zaterdag alvast vrij in je agenda.

Dit GRATIS festival op het IBB-complex in Utrecht is dé plek om lekker te ontspannen en te genieten van een ongedwongen en gezellige sfeer. Daarmee richt het festival zich niet alleen op de Utrechtse studenten, maar ook op buurtbewoners, vrienden en familie, oftewel iedereen!

Na 5 succesvolle edities is het IBB-Fest uitgegroeid tot een evenement waarbij kunst, cultuur en participatie hoog in het vaandel staan. Zowel jonge getalenteerde bands, singer/songwriters en DJ’s, maar ook bijvoorbeeld klassieke musici maakten eerder al deel uit van de programmering. Daarnaast is er ruimte voor straattheater, dans, beeldende kunst, workshops en nieuwe media.

Deze acts zijn al bevestigd voor IBB-Fest 2015:
Close Up
Het gaat lekker met de jongens van Close Up! Ze werden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, brachten in april hun EP “Shapes” uit en die combinatie leverde ze de nodige airplay op 3FM op!


Go Go Kill
Deze band is geen onbekende in Utrecht! Go Go Kill weet stevige rockmuziek te combineren met catchy riffs. Ze zijn geïnspireerd door bands als Queens Of The Stone Age en Nine Inch Nails. In mei verscheen hun gelijkname EP, later dit jaar doen ze mee aan de Popronde.


The Brahms
Ook The Brahms doet dit najaar mee aan de Popronde. De band ontstond op de Herman Brood Academie, ze stonden in het voorprogramma van The Kooks in de Heineken Music Hall en wonnen de Utrecht Popprijs. Begin maart verscheen hun EP “Meraki“, waar het nummer “Golden” van afkomstig is.


– Talk Show Host

Dennis de Beurs won onder zijn artiestennaam Talk Show Host de wedstrijd De Beste Singer-Songwriter van Utrecht. Hij weet zijn gitaarspel op een knappe manier te combineren met elektronica en samples.


Update 24 juni:
Gosto


Update 8 juli:

Mr Polska
Deze rapper behoeft volgens ons geen introductie.


Update 28 juli:
Mama Franko

 

Update 30 juli:
Youri Lentjes

– Update 4 augustus:
Het Verdriet van Drenthe

Update 5 augustus:
– Big Hare

Update 6 augustus:
– Pick a Lily

Update 7 augustus
Pocket Knife Army

Update 18 augustus
– Bureau Esmeralda

Update 19 augustus
– THT

Update 20 augustus
– Suze Terwisscha

Update 26 augustus
– Weval
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief