Stappen hard summer rock

Geschreven op 9 juli, 2015 | door redactie

2

Hard Summer Rock Fest in dB’s!

hard summer rock festOp zondag 12 juli hebben ze in dB’s een hele mooie rock-package op het podium staan: Mammoth Mammoth deelt het podium met Bobby Kingsize, Doodskop en Rhinorino. Allemaal bands met indrukwekkende namen, maar wat kun je nou eigenlijk écht verwachten? Wij lichten de bands hieronder vast voor je uit.
Voor maar 8euro ben je de hele middag (vanaf 16.00u) onder de pannen. Meer info vind je hier.

– Mammoth Mammoth
Ze hebben in Australië een geschiedenis van legendarische hardrockbands: Airbourne, AC/DC, Jet en Wolfmother. Langzaamaan behoort ook Mammoth Mammoth steeds meer tot deze lijst met artiesten. Met hun liveshows overtreffen ze zichzelf iedere keer weer, dus bereid je voor op een legendarische avond in dB’s.

 


– Bobby Kingsize
Rawk n’ Roll, zoals rawk n’ roll bedoeld is. Scherpe riffs, beukende drums en energieke vocals! En dat uit Utrecht! Een perfecte aanvulling op deze toch al goedgevulde middag.


– Doodskop
Ze brachten onlangs hun nieuwste EP uit, getiteld “Pijpen“. Ook deze staat weer vol met hun grofgebekte Nederlandstalige hardcorepunk, zoals we dat van ze kennen.


– Rhinorino
Deze avond was niet compleet geweest zonder een optreden van deze Utrechtse rockband. De 3 leden van Rhinorino gaan deze zomer de studio in om nieuwe tracks op te nemen, later dit jaar doen ze mee aan de Popronde.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief