Stappen gegeven paard

Geschreven op 30 juli, 2015 | door redactie

3

Muziek in Het Gegeven Paard

In de grote hal van TivoliVredenburg, vlak naast Cafe Het Gegeven Paard, staat de Rabo Open Stage. Vanaf zaterdag 1 augustus kun je ook daar ieder weekend terecht voor live-muziek! Het programma voor de zaterdagavonden in augustus is inmiddels bekend:

1 augustus – LINK
20.00 – 21.00uur
Willem
De drie leden van Willem maken akoestische liedjes in de sfeer van bekende artiesten als Damien Rice, Radiohead en Jeff Buckley. In juni bracht Willem zijn EP uit in ACU, van die EP verscheen eerder al het nummer “Dancing Without Clothes On“.

8 augustus – LINK
20.00 – 21.00uur
Like Clockwork
De band omschrijft zichzelf door de cryptische omschrijving “Het moment dat de wijzers elkaar kruisen en alles op z’n plek valt.” Hoe dat klinkt? Oordeel zelf:


15 augustus – LINK

20.00 – 21.00u
Edison Effect
Deze Utrechtse synthpop-band stond eind mei nog op onze maandelijkse avond in Stathe. Vervolgens brachten ze een nieuwe single uit, getiteld “We Can Get It All“. Ook voor deze track is het vijftal geinspireerd door bands als Depeche Mode, Naked & Famous en CHVRCHES.
 

22 augustus – LINK
20.00 – 21.00u
Pelvic Fins
Pelvic Fins is een Utrechts poptrio. De liedjes die ze spelen gaan van vrolijke popsong tot meer ingetogen singer-songwriter liedjes en alles daartussen. Het drietal stond onder andere al in Tivoli, Effenaar en bij 3FM. Vanavond is Het Gegeven Paard aan de beurt. 

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief