Stappen never mind the hype

Geschreven op 30 juli, 2015 | door redactie

2

Never Mind The Hype support Utrechtse acts

Tussen 17 september en 28 november reist de Popronde weer langs 39 steden in Nederland. 135 acts werden geselecteerd om deel te nemen aan dit rondreizende muziekfestival. Gisteren maakte de website Never Mind The Hype (NMTH) bekend een samenwerking aan te gaan met de Popronde. Zij adopteren 25 stevigere acts uit de Popronde selectie en stellen daarmee voor elke stad een NMTH-route samen. Onder deze acts bevinden zich ook een aantal Utrechtse namen. De Utrechtse acts die kunnen rekenen op support van Never Mind The Hype zijn:

 • Boner Petit
 • Counter Jib
 • Go Go Kill
 • Mary Fields
 • My Blue Van
 • Rhinorino

Benieuwd welke acts op 22 oktober allemaal in Utrecht te zien zijn? Wij hebben de eerste bevestigingen hier voor je verzameld.

 
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief