Weekoverzicht weekoverzicht35

Geschreven op 27 augustus, 2015 | door redactie

2

Weekoverzicht #35

Iedere week komen er op onze website en via onze sociale media behoorlijk wat posts voorbij. We kunnen ons voorstellen dat je het soms niet helemaal kunt bijhouden. Daarom roepen we vanaf nu dit weekoverzicht in het leven! Hieronder vindt je een korte opsomming van alle posts die afgelopen week voorbij kwamen. Zo ben jij in 1 keer weer helemaal op de hoogte van al het nieuws rondom Utrechtse bands, podia en evenementen!

Muziek

Afgelopen week vond je op onze site de nieuwe single van Close Up, getiteld “San Francisco Swim“, schopten de Utrechtse bands Bewilder en The Fifty Dollar Band het tot de Luisterpaal van 3voor12, verscheen de eerste track van het nieuwe album van Pondertone, bracht A Brighter Light hun debuut-EP uit en releasde dj/producer Free Hugs een videoclip bij zijn track “I’ve Been Shot”.

Stappen

De laatste maanden zaten verschillende artiesten in de studio om een nieuw album of EP op te nemen. Binnenkort zullen zij het resultaat hiervan presenteren. Benieuwd welke acts in september een nieuwe plaat uitbrengen? Kijk dan hier.
Op 22 oktober strijkt de Popronde weer neer in Utrecht. Inmiddels begint de line-up steeds meer vorm te krijgen. Alle artiesten die momenteel zijn bevestigd vindt je hier.

Op vrijdag 28 augustus is het weer tijd voor onze maandelijkse avond in Stathe. Deze keer is de beurt aan de Utrechtse indie-rammelrockband Friars.

Media

Onder de noemer “Verenigde Stathe Sessies” nemen we eens in de zoveel tijd samen met Eetcafe Stathe een sessie op met een Utrechtse artiest. Afgelopen week verschenen de video’s van My Blue Van’s “Bloodstain” en het nummer “Genoeg” van Eefje de Visser.

Uittips

Dit zijn onze uittips voor aankomend weekend:

Klik hier voor de volledige agenda
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief