Stappen pocket knife army

Geschreven op 3 september, 2015 | door redactie

1

Pocket Knife Army presenteert debuutalbum in Kytopia

Desirée Coumans en Erwin Tuijl maken elektronische popmuziek onder de alias Pocket Knife Army. Het Utrechtse duo speelt nog niet heel lang samen, maar bracht in die korte tijd al wel een EP uit en speelde vervolgens verschillende shows door heel Nederland. Nu is het tijd voor een nieuwe stap en presenteren zij op 13 september hun debuutalbum in Kytopia. Op dit album brengt de band hun originele mix van expressieve vocalen en elektronica opnieuw knap tot uiting.

De releaseshow is onderdeel van de Luisterconcerten, die worden georganiseerd in de Utrechtse broedplaats. Deze concerten zijn besloten, maar je kunt er wel bij zijn. Op de website van Luisterconcerten lees je hoe.

Later dit jaar is het duo te zien op IBB- Fest en nemen ze deel aan de Popronde.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief