Weekoverzicht weekoverzicht36

Geschreven op 3 september, 2015 | door redactie

1

Weekoverzicht #36

Ook deze week kwam er weer veel nieuws voorbij op het gebied van Utrechtse acts, podia en evenementen. Om het jou wat gemakkelijker te maken, hebben we hieronder al het nieuws van afgelopen week op een rijtje gezet, zodat je in 1 keer weer helemaal op de hoogte bent!

Muziek

The Maureens bracht een nieuwe single uit, toepasselijk getiteld “September“. Ook de Utrechtse band Tunnelbirds presenteerde nieuw materiaal, namelijk het nummer “Telling Me Lies”Verder verscheen deze week een nieuwe track van de Utrechtse producer Prace, bracht Pocket Knife Army een video uit bij de eerste track van hun debuutalbum en presenteerde ook A Brighter Light een videoclip, welke hoort bij hun onlangs uitgebrachte EP. Deze week verscheen ook de track “Adam” van This Leo Sunrise, als voorproefje voor het nieuwe album, wat later dit jaar verschijnt. Tot slot werd Bewilder verkozen tot Radio 2 Talent en lieten ze daar ook hun nieuwe video in premiere gaan.

Stappen

Het Utrechtse urban culture festival Utregse Unie meets Approved Sneakers Market (4 oktober, NUtrecht) presenteerde haar programma, met Dazzled Sticks (Dazzled Kid + Sticks) als hoofdact. Artiest en illustrator Niek Pronk kondigt de releaseshow van zijn EP/beeldalbum in Cultureel Centrum Moira aan en laat Pocket Knife Army weten dat zij hun debuutalbum presenteren in Kytopia.

Uittips

Voor aankomend weekend tippen we je deze uittips:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief