Weekoverzicht weekoverzicht37

Geschreven op 10 september, 2015 | door redactie

1

Weekoverzicht #37

Alweer een week voorbij! En dat betekent: hoog tijd voor een nieuw Weekoverzicht! Hieronder verzamelen we alle nieuwtjes die afgelopen week op onze sociale media en website voorbij kwamen, zodat jij in 1 keer weer helemaal op de hoogte bent van het laatste nieuws op het gebied van Utrechtse artiesten, podia en evenementen!

Muziek

Het Utrechtse producer-duo Tinlicker releaste de eerste track van hun nieuwe EP, getiteld “Oudegracht“. (Inmiddels is de volledige EP hier te beluisteren) 67th Hour bracht een nieuwe remix uit, die ook nog eens gratis is te downloaden. Sofia Dragt bracht een nieuwe single uit, waarvan de opbrengst naar Alzheimer Nederland gaat

Stappen

Aanstaande zondag slaan de ondernemers van de Ooster- en Westerkade in Utrecht de handen ineen tijdens het Kade Festival. Hier presenteren zij niet alleen leuke randprogrammering en lekkere hapjes, maar ook diverse Utrechtse acts. Meer informatie over het festival vindt je hier.

Media

Deze week verscheen weer een nieuwe Verenigde Stathe Sessie, waarin de beurt is aan Counter Jib.

Uittips

Het is een vol weekend in Utrecht, met onder andere releaseshows van Find Us In Slumberland, The Maureens en Pocket Knife Army. Voor meer info over die shows klik je hier.

Verder tippen we je deze evenementen voor dit weekend:

Kijk hier voor de volledige muziekagenda

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief