Stappen riverdistrict

Geschreven op 16 september, 2015 | door redactie

5

De release feestjes van oktober

In september verschenen al een hoop nieuwe releases van Utrechtse acts, deze lijn wordt in oktober voortgezet. Wij maakten hieronder een overzicht van de releaeshows van Utrechtse artiesten in oktober.

The World of DustLINK
4 oktober 2015 – 19.00u
KNG56
10euro
Deze Utrechtse lo-fi progrockband is een project van Stefan Breuer. Op 29 september verschijnt het debuutalbum “Womb Realm” van The World Of Dust, wat op 4 oktober wordt gepresenteerd in KNG56.

Identity CircusLINK
8 oktober 2015 – 20.00u
EKKO
8euro
Identity Circus is een catchy popband uit Utrecht. In het voorjaar zamelden zij door middel van crowdfunding geld in voor de opnames van hun debuut-EP, en dat is ze gelukt! Op 8 oktober presenteren ze het eindresultaat in EKKO. Het voorprogramma wordt verzorgd door Close Up.

Sofie LetitreLINK
9 oktober 2015 – 20.00u
EKKO
7euro
Uncanny Valley” is de naam van de EP die Sofie Letitre op 9 oktober presenteert in EKKO. Haar muziek laat zich het best omschrijven als donkere, elektronische pop, wat ook op deze EP naar voren komt. Een deel van de EP is namelijk geproduceerd door leden van Noisia, de Groningse drum & bassact. ZES speelt vanavond in het voorprogramma.

RiverdistrictLINK
15 oktober 2015 – 20.00u
EKKO
6euro
De Utrechtse alternative-popband Riverdistrict bracht al verscheidene platen uit en presenteert op 15 oktober hun nieuwe album “Kansas Anymore”. “I Guess You Love The Underground” is de eerste track van het album en die leidde al tot airplay op 3FM en Radio 1. Om de avond helemaal compleet the maken is The Future’s Dust bereid gevonden als supportact.

 

Robbing Banks
17 oktober 2015
dB’s
Op 17 oktober verschijnt het tweede album van Robbing Banks. Dit presenteert hij in dB’s. Reverend James Leg en The Shady Greys zullen die avond ook spelen.

This Leo SunriseLINK
23 oktober 2015 – 20.00u
dB’s
8euro
Op 10 november verschijnt het 5e album van This Leo Sunrise, dit wordt op 23 oktober alvast gevierd met een avondvullend minifestival met o.a. Frank Shinobi, Mannheim en R. de Selby.

Between The Jars – LINK
24 oktober 2015 – 20.00u
EKKO
5euro
Between The Jars maakt classic rock, met invloeden van blues, funk en psychedelica. Ze bestaan nog geen jaar en wonnen in die tijd al wel 3 bandwedstrijden. Op 24 oktober presenteert de band hun debuut-EP in EKKO.

Thijs HeijLINK
30 oktober 2015
dB’s
Houd de Facebook pagina van Thijs in de gaten voor meer informatie rondom de release van zijn album “Grof Geweld Bij Twijfel”
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief