Weekoverzicht weekoverzicht 38

Geschreven op 17 september, 2015 | door redactie

2

Weekoverzicht #38

Het was weer een drukke week op het gebied van Utrechtse acts, podia en evenementen. Naast onze website besteedden wij daar al aandacht aan op onze Facebook en Twitter. Om te zorgen dat jij in 1 keer weer helemaal op de hoogte bent hebben we hieronder al het nieuws voor je verzameld.

Muziek

Afgelopen weekend vierden diverse Utrechtse acts de release van hun nieuwe EP of album. De nieuwe EP van Find Us In Slumberland vindt je hier en het album van The Maureens kun je hier beluisteren.
Verder verscheen afgelopen ook veel nieuwe muziek! Sofie Letitre brengt aanstaande maandag haar nieuwe EP uit, daarvan bracht ze op voorhand al meer dan de helft van de tracks naar buiten, een overzicht vind je hier. In de aanloop naar het releasefestival van Boyle , bracht de band het nummer “Floating” naar buiten. NORDEN presenteert dit weekend zijn debuut-EP, waar onder andere het nummer “Fade Away” op staat. Tot slot verscheen de eerste single van het nieuwe album van Sideditch.

Stappen

Zoals je al een paar keer op onze website hebt kunnen lezen brachten verschillende Utrechtse artiesten nieuw materiaal uit in september, dat zal in oktober niet anders zijn. Daarom verzamelden we de release feestjes van oktober in een handig overzicht.

Uittips

Voor dit weekend hebben we de volgende uittips voor je:

De volledige uitagenda vindt je hier.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief