Geschreven op 21 september, 2015 | door redactie

Identity Circus brengt video uit voor ‘Wake Up’

De popband Identity Circus brengt vandaag de video uit voor haar eerste single “Wake Up”. Het nummer is afkomstig van de debuut-EP die de band op 8 oktober uitbrengt in poppodium EKKO te Utrecht. Via een crowdfundingsactie wisten de fans meer dan €7.000 in te zamelen voor de opnames van de EP. In augustus 2015 dook Identity Circus dan ook de prestigieuze Mailmen Studios in, waar ze de energieke livesound wisten te combineren met de gerenommeerde sound van producer Martin Beusker (o.a. Dotan, Avant La Lettre & Only Seven Left) en mix- en masterengineer Martijn Groeneveld (o.a. Rondé, Emil Landman & Blaudzun).

Het nummer “Wake Up” gaat over het ontsnappen aan de verwachtingen en de sleur waar de maatschappij ons in trekt, een sleur waar de band samen met het publiek graag aan wil ontsnappen. De release van de EP in poppodium EKKO te Utrecht markeert een eerste mijlpaal in het bestaan van Identity Circus, een klassieke doch bijzondere popband.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief