Stappen popronde tips

Geschreven op 15 oktober, 2015 | door Douwe

2

5 Tips voor Popronde Utrecht

De Popronde reist alweer een aantal weken door Nederland. Volgende week is Utrecht aan de beurt! Op 22 oktober reizen meer dan 40 bands en artiesten af naar Utrecht voor een optreden bij een van de vele deelnemende locaties. Maar wat zijn nu echt de “must sees”? Wij selecteerden 5 acts uit het bomvolle programma die je niet mág missen.

Benieuwd naar het volledige programma? Wij verzamelden zoveel mogelijk artiesten in een Spotify afspeellijst, zodat jij je alvast kunt inluisteren.

Onze tips voor Popronde Utrecht zijn:

Valentina Elèni
20.00u
Voortuin
Valentina Elèni schopte het in 2014 tot de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ze maakt Nederlandstalige poëtische muziek die makkelijk in het rijtje past van artiesten als Eefje de Visser en Rita Zipora (die overigens om 21.30u in Het Gegeven Paard speelt).


All The King’s Daughters

20.30u
Café De Stad
De 2 singer-songwriter zusjes Nina en Laura schopten het met hun folkpop al tot De Wereld Draait Door en Pauw. All The King’s Daughters laat zich inspireren door artiesten als Laura Marling en Roches. Afgelopen januari verscheen de debuut-EP, nu doen ze mee aan de Popronde en komende zomer staan ze op Festival Mundial!

HAEVN
21.00u
Hofman Café
Dit viertal is vorige week door Giel Beelen gekroond tot 3FM Serious Talent. Hun muziek lijkt nog het meest weg te hebben van Rhodes en London Grammar, geen wonder dat ze samenwerkten met de producer van laatstgenoemde. Hun muziek werd al gebruikt onder reclames van Volvo en BMW. Momenteel werkt HAEVN aan de opnames van hun debuut-EP.

our Minor fall
21.30u
Stairway To Heaven
De muziek van our Minor fall kenmerkt zich door warme, ingetogen strijkers en harmonische samenzang. Eind 2014 verscheen hun EP “Hold On, Darlene”, welke onder andere leidde tot optredens in Ierland, airplay op 3FM en shows in Paradiso en de Melkweg. Vanavond staat de indieband in Stairway To Heaven.

Keljet
02.30u
RASA
Geen betere act om je Popronde mee af te sluiten dan Keljet! Het ging de laatste tijd hard met deze act: OOR en 3voor12 verkozen deze band tot talent voor de Popronde, ze brachten hun debuut-EP uit bij Universal, staan op Amsterdam Dance Event en hebben een van de meest gevulde Popronde-agenda’s van alle deelnemende acts.

Het volledige tijdschema voor de Popronde vind je hier.




Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief