Geschreven op 17 oktober, 2015 | door redactie

EP release Utrechtse band Between The Jars

Vijf jonge mannen uit Utrecht vonden elkaar eind 2014 om een nieuw project op te zetten, Between The Jars. Het doel was om af te stappen van het vergrijsde imago van classic rock en het een nieuwe twist te geven. Door de uiteenlopende stijlen van de bandleden wordt de classic rock verrijkt met een hoge dosis blues, funk en een mespuntje psychedelica.

Binnen een half jaar tijd wonnen ze 3 bandwedstrijden (Jampop, Kleine Prijs van Nieuwegein en Grote Prijs van Leidsche Rijn), kwalificeerden ze zich voor de Utrecht Popprijs en stonden ze op het podium met acts als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey.

Afgelopen voorjaar nam de band een EP op, die zij op 24 oktober zullen presenteren in EKKO. Meer informatie over de releaseshow vind je hier.

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief