Stappen tilt

Geschreven op 22 oktober, 2015 | door redactie

2

Nieuw seizoen Singer Songwriteravond in Tilt

Zondag 25 oktober begint na de zomerstop weer een reeks Singer Songwriteravonden in Tilt. Naast Jazz op Tilt! de andere vaste live muziekavond in het café. Op elke avond spelen er drie verschillende acts waarvan bij elk de set ongeveer een half uur duurt. Door de opstelling veranderd het café in een intiem podium, het publiek zit namelijk ongeveer naast de artiest. Programmeur van de avond is Potman Jr.

Aankomende zondag staan Crimson Inc., Elizabeth Daniel en Sebastiaan Benjamin vanaf 21.00 te spelen. De andere data van het seizoen zijn 29 november, 31 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei.

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief