Weekoverzicht weekoverzicht 43

Geschreven op 22 oktober, 2015 | door redactie

2

Weekoverzicht #43

Op het gebied van muziek heeft zich afgelopen week weer een hoop afgespeeld in Utrecht. Je hebt het misschien al voorbij zien komen op onze Facebook en/of Twitter, of op onze website, maar mocht dat niet het geval zijn, dan is dit je kans om je in 1 keer weer helemaal bij te lezen! Dit is het weekoverzicht van afgelopen week.

Muziek

Kuss Mich Jetzt” is de debuutsingle van de Utrechtse boyband Side 2 Side (een project van Streetlab).

Deze week verscheen de EP “Patiently van Amber Arcades.

Stappen

Het Popronde circus komt vanavond naar Utrecht. Meer dan 40 bands en artiesten zijn op verschillende locaties te zien. Om je een beetje wegwijs te maken in het programma selecteerden wij 5 tips voor je en maakten we een playlist van alle acts die vanavond optreden.

Het Utrechtse productieplatform De Coöperatie organiseert op 29 oktober Club No Man’s Land, om studenten van kunstopleidingen te koppelen aan het werkveld. Hier lees je er meer over.

De classic rockband Between The Jars presenteert op 24 oktober hun debuut-EP in EKKO.

Oproepjes

Het studentenkamerfestival Stukafest komt op 17 februari 2016 naar Utrecht. Wil jij jouw kamer laten omtoveren tot een podium voor o.a. literatuur, muziek en theater? Geef je snel op!

Vind jij het leuk om je kamer beschikbaar te stellen? Misschien is Gluren Bij De Buren dan iets voor jou! Op 31 januari 2016 programmeert de organisatie verschillende acts (muziek, theater, dans) in woonkamers. Ze zijn nog op zoek naar beschikbare woonkamers, en artiesten die willen optreden dus meld je snel aan!

Uittips

Dit zijn onze tips voor aankomend weekend:

De volledige uitagenda vind je hier
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief